2012. október 12., péntek

NYEREMÉNYJÁTÉK! - Nyerj Gerovital Plant ajándékcsomagot!

A nemrég említett meglepik közül az első ideje el is jött, egy szuper játékra invitállak titeket:)


Gerovital Plant nyereményjáték!

Arcápolás három lépésben!

Válaszolj három kérdésre, és nyerd meg a Gerovital Plant termékcsalád arcápolási csomagját, mely tartalmaz egy Gerovital Plant Vitaminos arclemosó tejet, egy Gerovital Plant Hidratáló tonikot és egy Gerovital Plant Hidratáló krémet.

Mit kell tenned?

- Iratkozz fel a blogra! (ha még nem tetted volna meg)
- Töltsd ki az alábbi formot! (ha esetleg nem tudnád a választ valamelyik kérdésre, az alatta lévő szövegből lesni ér:))

Jelentkezési határidő: Október 23. Sorsolás a tervek szerint még aznap.

A nyereményeket a Gerovital ajánlotta fel, a kitöltött űrlapok hozzájuk érkeznek be, postázni ők fogják a nyertesnek a csomagot, sorsolni viszont én fogok a random.org segítségével:)


Mi a helyes bőrápolás első és legfontosabb lépése?* arctisztítás
tonizálás
hidratálás
Milyen hatása van a Gerovital Plant termékekben lévő havasigyopár-kivonatnak?* nyugtató
zsírosító
antioxidáns
Miért használhatóak bármely bőrtípusra a Gerovital Plant termékek?* a speciális vegyi anyagok miatt
mert parabén- és allergénmentesek
mert szilikont tartalmaznak
Név:*
E-mail cím:*


Bőrápolási alapok:

1. Tisztítás:

A helyes arcápolás az arctisztítással kezdődik. A Gerovital Plant Vitaminos arclemosó tej hatékonyan távolítja el a sminket, a nap folyamán a bőrre rakódott szennyeződéseket és a felesleges faggyút.

2. Tonizálás:

A Gerovital Plant Hidratáló tonik segítségével eltávolíthatjuk a maradék szennyeződést és az arclemosó tejet, továbbá felfrissíti, fertőtleníti, összehúzza a bőrt, és visszaállítja a bőr pH-értékét.

3. Hidratálás:

A legtöbb bőrtípus számára ajánlott a hidratálás, pótolja a nedvességet, táplálja és védi a bőrt. A Gerovital Plant Hidratáló krém biztosítja a bőr optimális nedvesség- és ásványianyag-tartalmát, rugalmassá és feszessé varázsolja a bőrt, miközben egész napos védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben.

Ismerd meg a Gerovital Plant termékcsaládot!

A Gerovital Plant a 120 éves Farmec kozmetikai vállalat szépségápolási termékcsaládja, amelyet a legújabb kozmetikai igények szerint a 20 és 45 év közötti nők számára alkottak meg.

A termékcsalád egyik legértékesebb összetevője az organikus havasigyopár-kivonat, amely antioxidáns hatású, védi a bőrt a szabadgyökök kialakulásától, segít megőrizni a bőr természetes hialuronsav tartalmát, és megóvja a kollagén és elasztin rostokat, így a bőr megőrizheti rugalmasságát és fiatalságát.

A Gerovital Plant termékek parabén- és allergénmentesek, nem tartalmaznak vegyi anyagokat, mesterséges konzerválószereket és illatanyagokat. Ennek köszönhetően az érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

További nyereményjátékok a Gerovital Hungary Facebook oldalán!

Sok szerencsét mindenkinek!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése