2015. október 9., péntek

Max Factor Smokey Eye Drama Kit & False Lash Effect Velvet Volume Szempillaspirál

A Max Factor újdonságai között található ez a két termék (ami késik az jön, a kezdőkép harmadik szereplője is hamarosan sorra kerül), melyek közül a négyes paletta után a megjelenése óta vágyódok.. A Max Factor spiráljait pedig nagyon szeretem, kíváncsian vártam mit tud az újdonság.



KATT:


Négyféle színkombinációban érhető el nálunk a kis szett, amivel az egyik legnépszerűbb sminktípust, a füstös szemek elkészítését szeretnék megkönnyíteni, valamint 2 in 1, a matt színekkel elintézhetjük a szemöldökünket is. Már egy ideje leginkább barnás árnyalatokat használok a szememre, így nem volt kérdés, hogy az Opulent Nudes összeállítás dobogtatta meg legjobban a szívemet.


Az utolsó élményem a Max Factor szemhéjpúdereivel úgy emlékszem, hogy a Wild kollekció kapcsán történt, ami nem volt túl pozitív. Viszont ez a paletta nagyon love.

Két matt, és két csillámos színt találunk benne, amik remekül kombinálhatóak, akár hétköznapokra, akár füstös bulisminkhez. Amikor először belenyúltam kissé elcsodálkoztam, nem számítottam arra, hogy ilyen szuper pigmentáltak... Selymesek, könnyű velük dolgozni, kicsit porolnak, de nem vészes, és ahogy a szememre viszem fel nem potyognak a csillámok (se). Egyedül a paletta elrendezése az, ami nem igazán tetszik, nagyon közel vannak egymáshoz a színek, és a két kis "csíkba" alig fér bele a kisebb szemhéjpúder ecsetkém is. Szerencsére a többi dolog kárpótol! :)


A szempillaspirál a népszerű False Lash Effect termékcsalád legújabb tagja, ami méhviaszt tartalmaz, hogy dús, de bársonyos szempillákat kapjunk.




A szokásos duci spirál keféje hosszú és rövid sörtékből áll, amikkel minden pillát könnyen el lehet érni. Dúsít, és nagyon szépen megemeli a pillákat, amik a nap végére sem "konyulnak le". Nem maszatolódik, nem pereg, és tényleg könnyedek maradnak a szempillák. Számomra inkább hétköznapi spirál, mert nem olyan drámai, mint nekem pl. a Masterpiece Transform, de természetesebb hatású spirálnak tökéletes.






A paletta ára 3500 Ft, a spirál pedig 4600 Ft, szóval érdemes akciók által lecsapni rájuk.


Ti próbáltátok már valamelyiket? :)

A véleményemet nem befolyásolja az, hogy a Max Factortól kaptam a terméket. Minden bejegyzésben a saját tapasztalataimat írom le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése